Over ons

Specialitalia is in 2000 opgericht door Liliane Berendsen-Remmers die als tolk/vertaler al meer dan dertig jaar professioneel actief is in Italië.

Specialitalia heeft van Italia haar specialiteit gemaakt!

We spreken de taal en kennen het land, de Italiaanse gewoontes en zakencultuur. Daarom staat Specialitalia als sinds 2000 synoniem voor : Italië op maat!

Specialitalia beschikt over een zeer groot en zeer divers netwerk. Dit is ook precies de reden waarom de werkterreinen van Specialitalia zo uiteenlopend kunnen zijn.

Tot 2015 lag de focus op de onroerend goedpoot.

De laatste jaren is de nadruk komen te liggen op de organisatiepoot van ons bedrijf, maar wij vinden nog steeds de mooiste huizen, vooral in het hogere segment.

Ook gaan wij nog steeds graag voor klanten op zoek naar originele relatiegeschenken of hoogwaardige producten voor kerstpakketten.

Specialitalia werkt door heel Italië.

Voor particulieren en bedrijven maken wij een bezoek aan Italië tot een onvergetelijke ervaring, bijvoorbeeld in het kader van een jubileum, (familie)feest, huwelijk, evenement, themareis of zakelijke incentive. Het Italië dat u bij deze gelegenheden te zien krijgt is meer dan het Italië uit de toeristengidsen. Het is het onbekende maar beminde, het verrassende en creatieve. Maar vooral : het persoonlijk, met zorg uitgekozen Italië waar Specialitalia u mee naar toeneemt ! Maatwerk in optima forma!